Fuglehundfolk

Fuglehundfolk er en møteplass for og av fuglehundfolk.  Hensikten er å avmystifisere det å eie fuglehund, inspirere både ferske og erfarne fuglehundeiere, samt rekruttere nye fuglehundfolk. Team Fuglehundfolk består av Bjørn Strandvik, Magnus Sveen og Espen Ferbu. Sammen lager vi podcasten - Fuglehundfolk.

Bjørn og Magnus er erfarne hundefolk med lang erfaring med ulike hundetyper, men er først og fremst spesialister på fuglehunder og jakt med fuglehund. Espen er teamets nybegynner og har ansvaret for å stille alle de dumme spørsmålene.

Hvem er vi?

Bjørn er en erfaren hundetrener med lang erfaring med mange hundetyper, men er først og fremst spesialist på fuglehuder og jakt med fuglehunder.

 

Bjørn har jobbet med hund i over 30 år. Interessen for hund eskalerte etter at Bjørn begynte som hundefører i Forsvaret. Bjørn er også utdannet som fuglehundinstruktør ved Hundskolan i Sollefteä, og jobbet der i flere år som kursleder innen lydighet, jakttrening og mentalitet. Bjørn er godkjent mentaltestdommer, og sitter i NKK sin kompetansegruppe for mentaltester. Bjørn er også jegerprøveinstruktør og apportprøvedommer

Bjørn Strandvik

Espen er dedikert familie- og friluftsmann, som ved siden av å drive podcasten sammen med Bjørn jobber som reklamebyråmann i hovedstaden.

 

Espen er også en ivrig «overlander» og så snart muligheten byr seg, pakker bil og telt og reiser på tur med familien. Espen er oppvokst med Gordon Setter, men har i dag en ung Vorsteh-gutt ved navn Sting. Sting blir dere også bedre kjent med gjennom podcasten. Espen er ganske fersk fuglehundeier, men deler oppturer, nedturer og erfaringer med lytterne. Bjørn er mentor og muntrasjonsråd på veien

Espen Ferbu

Postadresse

AdventureLAB (919595531)

Kittel-Nielsensvei 69 D

1163 Oslo